Makaron Razowy Fusilli (Semolina) Bio 500g - Alce Nero

Makaron Razowy Fusilli (Semolina) Bio 500g - Alce Nero Zobacz większe

100212_EU_Organic_Logo_IsoC

Wartość odżywcza (w 100g produktu)

Wartość energetyczna:325 kcal
Węglowodany:62,2g
Tłuszcze:2,64g
Białka:13g
Błonnik:8,94g
Sól:0,02g

Więcej informacji

100212_EU_Organic_Logo_IsoC

Wyśmienity makaron świderki z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Idealny do zup, zapiekanek grzybowych lub mięsnych. Znakomicie sprawdza się z sosami pomidorowymi i serem. Bogaty w błonnik.

Składniki: ekologiczna mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału*
*składniki objęte certyfikatem kontroli IT CPB 4966 T 050003.

Przygotowanie: 100 g makaronu na 1 litr wody, sól. Czas gotowania 'al dente: 11 min.

Certyfikacja: AGRO BIO TEST PL-EKO-07.
Informacja alergiczna: zawiera gluten.
Pochodzenie składników: Włochy.

alce nero logo

Opinie

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Makaron Razowy Fusilli (Semolina) Bio 500g - Alce Nero

Makaron Razowy Fusilli (Semolina) Bio 500g - Alce Nero

100212_EU_Organic_Logo_IsoC

Napisz opinię

Produkty powiązane